01 Jul 2021

Nieuw! De heerlijke producten van Ciao Gluten

We zijn blij om de producten van Ciao Gluten aan ons assortiment toe te voegen! Lees hier meer over Ciao Gluten en bekijk de producten.

Mirko Baldi, oprichter van Ciao Gluten

Over Ciao Gluten

Ciao Gluten is tot stand gekomen met het idee om glutenvrije producten te maken die net zo lekker smaken als 'normale' producten.

Hun geheim ligt in hun passie en hoge kwaliteit van producten. Ze experimenteren regelmatig met nieuwe recepten, waarbij alleen verse en natuurlijke ingrediënten worden gebruikt. Deze worden allen met de hand gemaakt in hun speciale glutenvrije keuken in Haarlem.

Lekker eten voor iedereen, ook voor mensen die allergisch/intolerant/gevoelig zijn voor gluten of gewoon een speciaal en gezond dieet volgen. Je zou geen verschil merken met "gewone" producten, je zou eerder unieke smaken proeven dankzij het vermogen en de creativiteit van de koks, die hun liefde en traditie voor de Italiaanse keuken levend houden.

Ciao Gluten houdt ook graag rekening met het milieu. De verpakkingen zijn allemaal vrij van plastic en biologisch afbreekbaar.

Nieuw in ons assortiment:

Taart en gebak:

Met een achtergrond in de patisserie-wereld is Ciao Gluten gespecialiseerd in taarten en gebak. Veel van deze taartjes worden verkocht in winkels, zonder dat erbij wordt vermeld dat het glutenvrij is. Probeer ze zelf!

Amandel-Citroentaart

Amandel-Chocoladetaart

Slagroomtaart

Mokka taart

Vegan Tiramisucake

Vegan Wortel Kokoscake

Tiramisu

Vegan Tiramisu 

 

Ready meals:

Wil je een avondje even makkelijk doen? Met deze kant-en-klaar maaltijden heb je bijna een volledige restaurantervaring. Dek je tafel gezellig op, warm de maaltijden op en geniet.

Lasagne Veggie Mix

Lasagne Meatball Ricotta

Lasagne Aubergine Buffalo Ricotta

Gnocchi Tomaat-Mozzarella (Sorrento)

 

Pasta en pizza:

Alle pasta's van Ciao Gluten zijn handgemaakt op authentieke Italiaanse wijze en dat proef je!

Ravioli Ricotta-Spinazie

Ravioli Gorgonzola-Walnoot

Ravioli Ricotta-Citroen

Tagliatelle

Gnocchi

Pizza Margherita XL (Lactosevrij)

 

Brood:

Het brood van Ciao Gluten is zo lekker luchtig, dat je niet zou denken dat het glutenvrij is. De focaccia's zijn lekker om als voor- of bijgerecht klaar te maken. Dip ze in wat olijfolie en klaar.

Focaccia Rozemarijn

Focaccia Olijf Tomaat (Vegan)

Brood met zaden

Pistolet met maanzaad 4 stuks

 

Bronnen en referenties:

De website van Ciao Gluten

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter