20 Apr 2021

Verzending naar België vanaf nu mogelijk!

Wij hebben goed nieuws! Vanaf heden is het mogelijk om jouw diepvriesbestellingen naar België te verzenden. Lees hier verder...

Wat betekent levering via Trunkrs voor jou?

Met Trunkrs wordt jouw bestelling supersnel geleverd! Omdat diepvriesproducten niet te lang onderweg moeten zijn, is het belangrijk dat je ingepakte bestelling zo snel mogelijk bij jou in de vriezer kunnen. Via Trunkrs is je pakket minder dan 24 uur onderweg! En in de Track and Trace kan jij zelf nog je bezorgvoorkeuren doorgeven. Dat is toch geweldig?!

Waarom hebben wij er voor gekozen om ook naar België te kunnen verzenden?

Wij kregen vaak de vraag of het mogelijk is om onze diepvriesproducten ook naar België te kunnen verzenden. En omdat de vraag zo groot was, gingen wij aan de slag en deden wij ons best voor onze Belgische klanten. En nu hebben we de bezorging naar België via Trunkrs eindelijk mogelijk kunnen maken!

Maar liefst 87% van de Vlamingen hebben interesse om bij Nederlandse webshops te kopen en ook wij willen de Belgische klant een ultieme shopervaring bieden.
 

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Bestel je van maandag t\m donderdag vòòr 23:59 uur? Dan ontvang je je bestelling de volgende avond tussen 17:00 en 22:00. 

Bestel je op vrijdag, zaterdag of zondag vòòr 23:59? Dan wordt je bestelling op de maandag na het weekend geleverd.

Zaterdag en zondag wordt er niet geleverd.

 

Wat zijn de verzendkosten naar België?

Wij hanteren een minimaal bestelbedrag van €40,00. Daarnaast hanteren wij verzendkosten van € 6,95.

 

Kan ik mijn bestelling overal in België ontvangen?

Helaas leveren wij nog niet in heel België. Check of we bij jou leveren door je gegevens en postcode in te vullen tijdens het bestellen. Dan kan je direct zien of wij ook op jouw adres leveren.

 

 

Heb je nog meer vragen over het verzenden van diepvriesproducten naar België? Of wil je wat anders weten? Stel je vraag dan hieronder bij de reacties of neem contact op met onze klantenservice. Wij horen graag van je. 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter