• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzending & bezorging

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Nederland: Als je op maandag t/m donderdag voor 23:59 uur bestelt, wordt je bestelling de volgende avond tussen 17:00 en 22:00 uur geleverd. Bestel je op vrijdag, zaterdag of zondag voor 23:59 uur, dan wordt je bestelling op maandag geleverd. Op zaterdag en zondag worden geen pakketjes bezorgd.

België: Bestel je van maandag t\m woensdag vòòr 23:59 uur? Dan ontvang je je bestelling de volgende avond tussen 17:00 en 22:00.  Bestel je op vrijdag, zaterdag of zondag vòòr 23:59? Dan wordt je bestelling op de maandag na het weekend geleverd. Vrijdag, zaterdag en zondag wordt er niet geleverd in België.

 

Is er een minimaal bestelbedrag?

Ja, bij Bfreez hanteren we een minimaal bestelbedrag van €49,95.

Wat zijn de verzendkosten?

Je betaalt binnen Nederland €6,95 verzendkosten per bestelling. Voor België rekenen wij €7,95.

Kan ik ook bestellen als ik niet in Nederland woon?

Ja dat kan, alleen wij leveren nog niet in heel België, vul je adres gegevens in tijdens het afrekenen en je ziet direct of wij ook op jouw adres leveren.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen dan het factuuradres?

Dat kan zeker! Op de checkout-pagina krijgt je de kans om een ander bezorgadres in te vullen. Na het invullen van je factuuradres haal je het vinkje bij “verzenden naar hetzelfde adres” gewoon weg. 

Kan ik de status van de bezorging volgen?

Wij verzenden de bestellingen met PostNL of Trunkrs. Op het moment dat wij jouw pakketje overhandigen aan de bezorger, ontvang je van hen een mailtje met daarin je track & trace code. Je bepaalt zelf het ideale bezorgmoment en via de track & trace code kun je de bezorging in real-time volgen.

Kan ik mijn pakket ook afhalen?

Je kunt ervoor kiezen je bestelling op te halen in ons magazijn in Leiderdorp, van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Het adres is Lijnbaan 7 te Leiderdorp. Je kunt deze optie aanvinken bij de check-out. Dit geldt alleen voor Nederland.

Hoe werkt het verzenden van diepvriesproducten?

Wij verzenden diepvriespakketten met een speciaal geïsoleerde verpakking met droogijs (Dry Ice). Het verzenden met droogijs heeft namelijk een aantal praktische voordelen. Droogijs is een bevroren, vaste vorm van kooldioxide (Co2) en heeft een temperatuur van -79ºC. De koelcapaciteit ervan ligt daarom zeker drie keer hoger dan bij waterijs. In tegenstelling tot waterijs, smelt droogijs niet, maar sublimeert het in gasvorm. Daarom blijft er geen vocht achter en worden je producten niet nat. 

Droogijs is daarbij zeer geschikt omdat het reukloos, smaak-, kiem- en bacterievrij is! Je producten leiden dus geen enkele schade aan de verzending. Tijdens de verzending zal het meeste droogijs smelten. Tref je toch nog droogijs aan in je doos? Lees dan de volgende waarschuwing en kijk wat je moet doen.

Waarschuwing! 

  • Raak het droogijs nooit met blote handen aan! Dit kan bevriezing veroorzaken. Laat het restant in de lege doos smelten. Doe dit niet in een kelder of een kleine, niet-geventileerde ruimte.
  • Speel niet met droogijs en laat het uit de buurt van kinderen!
  • Stop droogijs niet in de vriezer! Dit geeft explosiegevaar. Droogijs zet uit en moet de mogelijkheid hebben om te ventileren.