08 Jan 2021

Nieuw bij BFreez.nl: taartjes van Sharp Sharp!

Nieuw bij BFreez.nl: de glutenvrije, vegan taartjes van Sharp Sharp! Benieuwd naar Sharp Sharp en hun producten? Je leest het in dit artikel.

Over Sharp Sharp

Sharp Sharp is een plantaardige bakkerij van bijzondere gebakjes, koekjes en nog veel meer. In hun bakkerij bakken ze plantaardig, zonder gluten en zonder geraffineerde suikers. 99% van de ingrediënten is biologisch en alle ingrediënten worden zo eerlijk mogelijk ingekocht met het oog op het welzijn van mens, dier en de aarde. Waar mogelijk worden de ingrediënten lokaal gekocht. Met hun producten maakt Sharp Sharp een veel kleinere impact op het milieu dan reguliere bedrijven en draagt bij aan een betere wereld.

Alle producten van Sharp Sharp zijn vegan, glutenvrij, lactosevrij en vrij van geraffineerde suikers. Hierdoor kan een grote doelgroep genieten van deze lekkere taartjes. Ze leveren namelijk absoluut niet in op smaak en zijn echt bijzonder lekker!

Voor een lokaal bedrijf dat een deel van de inkomsten genereert uit de horeca en hun eigen lunchroom, heeft de coronacrisis een grote impact. Door juist nu de taartjes van Sharp Sharp bij ons te kopen geniet je niet alleen van de lekkerste taartjes, maar kun je dit mooie bedrijf ook steunen!

Ons assortiment

  • Milky Brown, met chocolade, karamel, vanille en crunchies
  • Berry White, met aardbei, framboos, witte chocolade en cacao
  • Lemony Blues, vegan cheesecake met citroen, bessen, kruidnoot en amandel
  • Mocca Coco, een perfecte combinatie van kokos, koffie, karamel en chocolade
  • Caramel Shortbread, met karamel gemaakt van dadels, een amandel-koekjesbodem en een chocolade toplaag van cacao uit Peru
  • Confetti Cake, een heerlijk fruitig taartje met amandel, banaan, framboos en aardbei
  • Choco Soil, de perfecte combinatie van pistache en chocolade in laagjes, net als de aarde!
  • Nut So Cheesy, Banana, een heerlijk romig taartje met banaan, fruitige zwarte bes en ananas, op een bodem van gemengde noten
  • Caught the Rainbow in a Box, een box met 7 verschillende, kleurrijke kleine fruittaartjes. Heerlijk als je zin hebt in meerdere smaken en leuk voor een proeverijtje!

Ben je benieuwd naar de taartjes van Sharp Sharp? Bekijk hier nog eens het hele assortiment en probeer ze nu met 10% introductiekorting!

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter